berlin

Berlin – et af Europas mest populære feriesteder

dxx333

Når man skal på ferie, er det altid svært at vælge, hvor man skal hen. Skal man tage langt ned sydpå, så man kan få en masse lækker varme og sol, eller skal man tage nordpå. Nordpå, op til kolde Sverige og Norge, hvor man som familie kan komme rigtig tæt sammen rundt om den varme pejs. Skal det være eksotiske badeferier, eller skal det være vilde skiferier. Mulighederne er så forfærdeligt mange, at man næsten bliver helt træt bare af at tænke på det. Der er dog nogle destinationer, som falder uden for alle disse kategorier – storbysferier. Mange nyder at tage ned til en hovedstad i Europa, for virkelig at opleve den tæt på, og måske få shoppet lidt igennem, samt få set det kulturelle. Her er Berlin et fantastisk sted.

Nyd smukke Berlin

Berlin er helt sikkert en by man skal tage til, hvis man nyder et godt og autentisk sted. Berlin er Tysklands hovedstad, og med sine 3,5 millioner indbyggere kan der altså godt være fart på. Hvis man skal til Berlin, anbefales det at man ikke bruger så mange penge på det sted man skal overnatte, fordi man faktisk ikke rigtig kommer til at tilbringe sin tid der. Man skal i stedet gå ud og opleve byen, og alle de smukke ting den har at byde på. Man kan for eksempel bade i nogle af de mange badesøer der ligger, ligesom man passende kan nyde en dejlig middag i toppen af TV tårnet, hvor man kan spejde ud over hele Berlin. Her er det vigtigt at huske på, at man skal reservere plads i god tid, da det er et populært sted.

Find den billigste rejse

Det koster penge at rejse – sådan er det bare. Når man endelig er på ferie, skal man også forkæles lidt. Shoppe noget lækkert tøj og spise noget god mad. Derfor kan det være en rigtig god ide at undersøge, hvordan man billigst muligt kommer frem. Fly er altid en af de mest populære rejsemetoder, men der er alternativer. Man kan også køre i bil til Berlin, men det går hurtigere med fly, og er faktisk ikke særlig dyrt. Det kræver selvfølgelig, at man kan finde de afgange som er billigst. Hvis man selv skulle sidde og tjekke alle flyselskaberne igennem, og hvad de tog for at man skulle flyve til Berlin, så ville det tage lang tid og man ville aldrig nå på ferie. Heldigvis er der flere hjemmesider, som udelukkende er til for at finde den billigste flyafgang. Hjemmesiderne søger altså hos alle flyselskaber, og finder således de billigste flybilletter til Berlin. Du skal selv vælge, hvornår du vil af sted, og om det skal være direkte eller med mellemlanding. Når du har sat nogle kriterier søger du bare, og så kommer der en masse forskellige afgange frem som du kan vælge imellem. Søger man for eksempel på afgange mellem København er Berlin, kan man altså finde en flybillet til helt ned til 500 kr., tur/retur.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.