Kombi kopi og printer

Når blækpatronener skal på pension

dxx333

Vi kender det allesammen, printeren er kommet på overarbejde og inden du får set dig om, så er printeren ved at løbe tør for blæk. Uanset hvordan man vender og drejer det, så skal printeren have en ny blækpatron. Alt efter hvor akut situationen er, så er der flere forskellige måder at komme ud af denne situation på. Hvis eksamensopgaven skal afleveres i morgen og du mangler, at printe 20 sider ud, så vil det med al sandsynlighed være lettest at løbe ned til den nærmeste forhandler med din gamle blækpatron og bede om at få en erstatning.

Hvis du derimod har et par dage, at løbe på så er der faktisk en del penge, at hente ved at købe din blækpatron online. Dette kræver selvfølgelig, at du ved hvilken blækpatron din printer bruger og du kan også overveje, at købe et par stykker så du får mest ud af fragten.   

Dine behov kommer i første række

En printer har som så mange andre ting en vis levetid. Hvis du oplever, at kvaliteten af printningen eller, at din printer simpelthen sluger blækpatronen på ingen tid – ja så er det næsten altid en god ide, at skifte maskineriet ud med en anden og nyere model.

Lad det være sagt, at der findes rigtig mange mærker og ikke mindst modeller på markedet. Brother er et af de mærker som er kendt for, at tilbyde en fornuftig pris pr. udskrevne side. Dette er selvfølgelig en ikke helt væsentlig parameter, at se på når du er på udgik efter en ny printer. 

Det er først og fremmest vigtigt, at du gør dig nogle tanker omkring hvilke behov du har. Hvis du primært bruger din printer til udskrivning af ren tekst, ja så er det nok ikke nødvendigt, at investere i en printer som er udviklet til at printe foto og billeder.

Kan det betale sig at skifte printeren ud?

Selvom, at du er blevet den heldige ejer af en ny printer, så kan det desværre ikke undgås, at du med tiden bliver nødt til at investere i en ny printerpatron. Lad os tage et godt gammeldags eksempel. En brother tn2120 toner holder cirka til 5200 udskrevne sider og med en pris på under 200 kr. så er du allerede godt i gang med at printe de næste mange skole- og arbejdspræstationer ud. Det kan derfor godt betale sig, at undersøge hvad blækpatronerne til din kommende printer kommer til at koste. Dette kan nemlig sagtens komme til, at gøre en stor forskel i forhold til din blækøkonomi. 

Alt i alt, er der altså en del faktorer at holde øje med, når printeren begynder at hoste og sprutte. Det vigtigste er dog tidligt i forløbet at gøre sig klart hvilke behov din printer skal kunne opfylde for dig, da du ellers kan ende med en printer som blot står og samler støv ovre i hjørnet. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.