Hvem er vi?

Vi skriver til en  regnvejrsdag…

Gå på opdagelse

Du har højst sandsynligt førhen tænkt på, at det ville være dejligt med en altmulig side, hvorpå du kan læse og få inspiration til alt fra himmel og jord. Vi har helt bestemt selv manglet et site, hvor man så vidt muligt kan få hjælp til alt i ens hverdag og hvor man ikke behøver at besøge et utal af forskellige sider for at lede efter hjælp eller spørge andre til råds, hvis man er utryg ved det.
Vi kender til frustrationerne, så derfor har vi udviklet Paraplyenfjellerup.

 

Vi besluttede os for at udvikle dette site fordi, at vi ved at der er mange af jer som sidder bag skærmen og er fortvivlet over nogle ting, som i måske ikke bare kan finde svar på derhjemme eller på arbejdet. Google er et fantastisk redskab, som giver folk uendeligt mange muligheder til alt. Nogle gange er det desværre alt for mange muligheder man sidder med og har derfor svært ved at træffe et valg, eller man er faktisk bare træt af at skulle ind på alt for mange forskellige sider.
Det der giver mening for os er, at der skal være ét site, hvor man så vidt muligt skal kunne finde svarene til de fleste hverdagsproblemer.

 

Hvad vil vi? 

Der er basalt set én ting vi altid gerne vil gøre for dig og det er, at hjælpe dig. Det er udelukkende vores første prioritet. Vi skriver en bred variation af artikler som omhandler alt fra dyr, hobbyer, råd til manden, råd til kvinden, madlavning og meget mere. Der er tale om gode råd til enhver aldersgruppe, i hvilken som helst situation. Vi bestræber os som sagt efter at kunne berøre flest mulige områder, som berører ens hverdag i dag. Vi finder stor glæde i at kunne skrive en masse artikler, som vi ved er til hjælp for dig eller kan hjælpe dig i den rette retning. Vi er der for dig, uanset hvad det drejer sig om.

 

Hvorfor os?

Hver dag, eller meget ofte støder vi ind i en problemstilling eller dilemma, som vi ikke ved hvordan vi skal tackle. Det kan være, at det omhandler gave til kæresten, kærlighedsproblemer, tab af et familiemedlem, rådgivning om skønhedsprodukter og meget andet. Der er ret ofte hvor vi ikke tør at spørge vores venner, kæreste eller kollega til råds om en given ting fordi, at vi synes at det er pinligt eller nedværdigende for os. Derfor kan mange godt lide at være anonyme, og mange søger derfor hjælp på nettet. Du skal vide, at du trygt kan læse vores artikler herinde, samt at få den hjælp du søger.