gaver til kvinder

Sådan vælger du de perfekte gaver til kvinden i dit liv

dxx333

Man skal lede længe efter en person, der ikke har en stærk og højt elsket kvindefigur i deres liv. Der kan være tale om ens mor, søster, bedstemor, veninde, kæreste, kone eller noget helt syvende. På trods af den store kærlighed og omsorg man føler for denne helt specielle kvinde, kan det dog oftest være svært at finde de perfekte gaver, der passer til en bestemt lejlighed.

Er du i tvivl om, hvilke gaver der passer perfekt til kvinden i dit liv, kan du altid slå et smut forbi Shopsites, der har en udførlig guide til dig, der leder efter en god gave. Der er mange ting, man skal tage højde for, når man køber gaver til de specielle kvinder i ens liv – man kan nemt træde ved siden af den tilladte sti og ende forlegen og flov når papiret er flået af.

Der er forskel på gaver til ens mor og kæreste

Der findes mange mænd, der er super dygtige til altid at vælge de retter gaver til kvinderne i deres liv. Dog er det for størstedelen af landets mænd et maratonløb i anden potens at skulle finde ud af, hvad ens kæreste, mor, søster eller bedstemor ønsker sig i gave.

Ser man bort fra sexet lingeri, der kun er forbeholdt kærester, forlovede og koner, så er der andre faldgruber man nemt kan falde i, hvis man skal vælge de rigtige gaver. Man kan sagtens slippe afsted med at give sin mor chokolade og blomster i fødselsdagsgave – så længe du ikke giver det samme til din kæreste når hun fylder år.

Man skulle næsten tro, at nogle kvinder har en særlig hjernehalvdel, der husker ALT hvad der bliver givet i gave til familiens kvinder. Derfor må du aldrig købe det samme til to forskellige, medmindre dette specifikt har stået på en ønskeseddel.

De klassiske gavekategorier til kvinder er skønhedspleje, oplevelser, madkurser, rejser og spaophold, sweet treats, blomster og indretningsnips. På Shopsites hjemmeside kan du finde mange flere kategorier og se, hvornår man køber hvad – og til hvem.

Byttemærker er ikke altid en god ting, når man køber gaver til kvinder

Det er kun en modig mand, der tør gå ud og finde et sødt sæt undertøj til sin kæreste, forlovede eller kone. Dog er det kun en modig og dumdristig mand, der tør købe lingeri og sætte byttemærke på gaven eller have bonnen i lommen med en smart kommentar om at ’den selvfølgelig kan byttes skat’.

Når man køber gaver til kvinder, skal man på forhånd have sikret sig, at man har en idé om, hvad de ønsker sig til den specielle begivenhed. Ved at købe en gave med byttemærke eller give tilbuddet om at hun får bonnen med, er et tegn på usikkerhed og kan tolkes som at du f.eks. ikke ved om hun kan passe det undertøj du har købt.

Du kan med fordel lure hendes favoritshampoo mærke af og købe en hjemmelavet wellnesskurv med hendes yndlingsprodukter i stedet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.