stolt skæg

Sådan bærer du dit skæg med stolthed

dxx333

Moden inden for skæg ændrer sig lige så hurtigt som moden inden for hår. Det kan vi se utallige eksempler på op gennem historien, hvor forskellige skægtyper har skiftevis været populære og helt yt.
Men der er nu noget særligt over skægget. Det er en af mandens muligheder for at dresse sig op, og denne kan kvinder ikke tage del i. Men hvordan bærer man sit skæg med stolthed? Det skal vi se nærmere på i denne artikel. Hvis du gerne vil flere artikler om alt fra mode til hobby, der er henvendt specifikt til mænd, så kan du læse dem lige her.

Skæg – Go og no go?

Men det kræver sin mand at bære et skæg, det er sikkert. For et skæg kræver en vis pleje for at se sundt og soigneret ud, og det kræver øvelse i forhold til styling. Og så kræver det selvfølgelig, at man står ved sit skæg. Men hvordan gør man så det?
Først og fremmest skal man afgøre med sig selv, om man overhovedet vil have et skæg. Er skægget noget du godt kunne tænke dig, eller skal du kun have det, fordi det er populært eller går godt ind i det image, du ønsker at skabe omkring dig selv? Det er nogle overvejelse, du bør gøre, før du overhovedet begynder at gro dit skæg. For det kan blive en svær proces nogensinde at blive tilfreds med sit skæg, hvis man faktisk ikke vil have det.

Skil dig ud fra mængden og prøv noget nyt

I dag er det klart én type af skæg, der er populært, nemlig en groomet form for fuldskæg. Men hvis dette ikke lige er din kop te, så prøv noget andet! Prøv for eksempel at start med et meget sobert skæg ved at trimme det ned til en kort længde hver dag eller hver anden. Eller hav modet til at få dig et overskæg, som har været populært mange gange op gennem Danmarks historie, men som er gået højest ud af mode i dag.
Kort sagt, handler det om at finde et skæg, som du kan stå ved hver morgen. Det skal gøre dig glad, ikke selvbevidst på gaden. Når du har et skæg, som du synes er flot, så kan du langt lettere bære det med stolthed.

Eksperimentér

Vores sidste tip går meget godt i tråd med det forrige. Dette handler netop om at eksperimentere med forskellige stilarter og måder at style dit skæg på. Eksperiment er simpelthen en af de eneste måder, at man kan vide, hvorvidt noget fungerer eller ej. Så det er bare med at komme i gang med forskellige former og farver. Hvis det lyder noget som dig, så kan du læse en god guide til farvning af skægget på mandens.dk.
Nu håber vi, at du med dette er klar til anlægge dit helt eget skæg eller blot bærer dit ansigt uden et skæg. Uanset hvad, så håber vi, at du vil gøre det med stolthed!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.