folk som skal paa festival i 2018

Guide: sådan bliver du klar til festivalerne i 2018!

dxx333

Skal du på festival i det nye år? Og er du ikke så rutineret som mange af de venner som du skal med, så skal du følge med i denne artikel, og så skal du nok blive klogere. Festivaler er meget populære, og de bliver med at blive populære, mange unge mennesker tager derhen for at tage på druk, og den lidt ældre generation tager derhen for at høre musikken. Derfor skal du også overveje hvilken type af festival du skal til, mange festivaler tilbyder både en god mulighed for at feste, og en god mulighed for at høre god musik. Du skal dog forberede dig anderledes, alt efter hvilken type af festival du søger. I denne guide tager vi fokus på folk, som gerne vil afsted på festival og feste. Dette er hvad vi selv har mest erfaring med, og vi har besøgt alle festivaler i Danmark og de største i Europa. Vi ved om festivals lige fra hvilket festival telt som du skal vælge, til hvad for noget undertøj du skal have med.

Lav lister

Det er en rigtig god ide allerede at begynde 2-3 måneder før med at forberede sig. Her snakker vi ikke om at træne leveren med en god mængde alkohol, men med at finde ud af hvilke ting du skal have med, og hvor man kan købe det. Vi plejer selv at købe fra telttilbud.dk, da man kan finde alt udstyr til festivaller, meget billigt og sammenlignet med hele internettet. Her skal du finde alt det udstyr som du skal bruge, så du nemt kan komme igang med at lave din liste over hvad du skal have med. Du skal ihvertfald selv have dette med: telt, sovepose, liggeunderlag, regnslag, regntøj, gummistøvler, massere af tøj, voks/ makeup, massere af alkohol, varmt tøj (det kan blive meget koldt) tæppe, snacks.

Hvis du følger denne liste, så skal du nok få styr på det ting, som du selv tager med på festival. Derudover så er det nogle fælles ting, som i skal.blive enige om. Dette er f.eks. pavillonen som skal ligge over jeres camp, det er musikanlæg til jeres camp, og det er drukspil (til dette anbefaler vi en ølbong og fodbold).

Udover dette skal du også tænke rent praktisk, du skal sørge for at aldrig fryser, er sulten, eller generelt har det ubehageligt. Mange ender med at bukke under på festivaller, fordi de ikke husker disse ting. Man skal huske at passe på sin krop, for ellers er det lige pludselig ikke sjovt at være på festival mere. Derudover så glemmer mange sådan noget som solcreme og snacks. Solcremen er en livredder, da mange festivaler er om sommeren, og selvom solen ikke er voldsom, så er du alligevel udenfor 99% af tiden, og dermed komme din hud til at have det hårdt. Snacks er rigtig gode, da du altid har et eller andet at spise ved hånden, der er normalt en lille eller lang gåtur til den nærmeste pizza eller burger, og du kommer ikke til at spise sundt og varieret, derfor skal du have lidt snacks med, så du kan holde din krop og forbrænding igang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.