Helt sort kat

Find det rette foder til hunden eller katten

dxx333

Der er forskel på hunde og katte. Ligesom mennesker har brug for bestemte næringsstoffer, der er godt for fordøjelse, immunforsvar og andre kropslige funktioner, har hunde og katte også specifikke behov. Den korrekte ernæring er individuel, og den bør indstilles efter dyrets størrelse, alder, race, livsstil og sundhedsstatus. Hos Royal Canin går de højt op i kvaliteten af foderet til hunde og katte, så hvis man leder efter det optimale foder til sit kæledyr, kan man få mere information ved at klikke her. Ved at bruge filtreringssystemet, der kan indstilles efter: pris, dyr, konsistens, type, funktion, dyregruppe, problem, alder, smag, størrelse og vægt, kan man finde frem til det bedste foder til sit kæledyr.

Hunden kan trænes glad

Hunde er dejlige, men de kræver også meget arbejde. Selvom man elsker sin hund, kan man alligevel støde på nogle problemer, som kan være svære at løse. Renlighed er én af de basale prøvelser, man kommer igennem som hundeejer. Besørger hunden indendørs bør man ikke skælde den ud, uanset hvor frustreret man bliver, for hunden forstår ikke, at det er forkert. Til gengæld bør man rose hunden, når den tømmer sig udenfor, så den lærer, at det er en god ting. Et tip til pottetræning af hvalpen lige fra første dag er at sætte uret til at bippe hver tredje time også om natten, og så tager man hvalpen ud og går en lille tur de første par dage. Derefter sætter man uret hver fjerde time, hver femte og til sidst, vil hvalpen kunne holde sig.

Et andet problem er, når hunden ikke kan være alene hjemme uden at blive destruktiv. En årsag til dette kan være understimulering. Hunden skal bruge hovedet og kroppen, så man bør træne og lege med sin hund, så den kommer af med energien. For nogen hunde kan det være svært, når lederen går. Begynder hunden at blive stresset, når man tager skoene på? Så tag skoene på og bliv i huset til den opdager, at der ikke sker slemme ting, når du tager sko på.

Gør det bedste for din kat

Katte er søde og sjove, og de kræver knap så meget arbejde som en hund, da de er meget selvstændige dyr. Man kan dog også møde visse problemer, når man får en kat, og det er ikke alle der ved, hvordan det skal håndteres. Det er for eksempel naturligt for katte at hvæsse kløerne. Katte markerer deres territorie ved at lave mærker og afsætte duftspor fra trædepuderne. Det er dog et problem, når det går ud over møblerne. Et tip er, at vikle alufolie om de møbler, det går ud over, og så skal man anskaffe et godt kradsebræt. Man kan også opleve, at katten kan være aggressiv. Dette kan være af forskellige grunde: Angst, smerter, territoriebaseret eller mangel på socialitet. Man bør aldrig straffe katten for agressivitet, men hold i stedet øje med i hvilke situationer, det sker, så man kan finde frem til årsagen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.