fedt kontor

Få et federe kontor til næsten ingen penge

dxx333

Som virksomhedsejer er det vigtigt at udstråle god stil og troværdighed, når dine kunder og leverandører kommer på besøg. Det er derfor ikke bare dig selv, som skal fremstå professionel, men også dine omgivelser. Her menes blandt andet de lokaler du sidder i. Hvor stilede og åbne lokaler udtrykker professionalisme, udtrykker mørke og rodede lokaler det modsatte.

Når du som virksomhedsejer leder efter kontorlokaler til din virksomhed er det vigtigt, at du er opmærksom på de aspekter, som giver udtryk for troværdighed. Dette gælder både med hensyn til beliggenhed og indretning.

Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

For mange kommer det ikke som en stor overraskelse, at også i forhold til kontorets beliggenhed har dette en kæmpe betydning for virksomheden. Dette kan der være mange årsager til, men alle er de altafgørende for virksomhedens drift. Er du en eksportvirksomhed, er det måske fordelagtigt at placere din virksomhed uden for storbyen, mens en konsulentvirksomhed ville have større glæde af at være tættere på centrum. Men ud over de praktiske forhold er virksomhedens beliggenhed også afgørende for virksomheden image. Med en central placering blandt andre erhvervsdrivende bliver du fx taget mere seriøst som virksomhed.

For at få den fede beliggenhed må du undersøge markedet selv. Dette kan enten gøres ved at sætte sig foran computeren eller ved at henvende sig til et ejendomsmæglerkontor. Ved at benytte en kompetent fagmand vil man dog højst sandsynlig kunne finde de bedste kontorer, da denne gennem erfaring og kendskab til branchen har opbygget relevante forudsætninger for at finde det kontor, som passer bedst til din situation. En sådan fagmand er fx mæglerkontoret Colliers. Her er de, på både nationalt- og internationalt niveau, blevet bekendt med de faktorer, som er relevante for erhvervsmiljøet, og de kan ud fra disse forudsætninger give dig den bedst mulige vejledning.

Indret dit kontor professionelt

Med styr på beliggenheden er du klar til at indrette dit kontor, så du med stolthed kan præsenterer dette over for dine kontakter. For nogen vil dette udgangspunkt måske forekomme ubetydeligt, men det er dog langt fra korrekt, da dit kontors indretning også er med til at definere virksomheden som helhed. Med en fed indretning af dit kontor kan du nemmere overtale dine kontakter om at indlede et samarbejde med dig, end du kan, hvis dit kontor udstråler dårlig stil og bærer præg af et dårligt overblik.

For at imødekomme den fede indretning og vise, at din virksomhed er et seriøst foretagende, kan det være fordelagtigt at bryde med den forretningsorienterede ved at inddrage ”almindelige” pyntegenstande. Dette kan være alt fra vægmalerier til potteplanter, men essensen af inddragelsen er, at de forretningsfolk, der besøger din virksomhed, får en fornemmelse af, at dit kontor er et rart sted at være. Til inspiration og vejledning, når du skal til at indrette dine nye kontorlokaler, kan du med fordel besøge en forhandler som elsalg.dk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.