farver på væggene

Spred glæde i din indretning

dxx333

Den danske eller nordiske indretning er kendt internationalt for at være minimalistisk og ren. Møbler og pyntegenstande holdes i dæmpede farver såsom hvid, sort og grå. Nogle vil mene at denne form for indretning er kedelig og intetsigende, mens andre vil elske den minimalistiske stil. En fordel ved den nordiske indretningsstil er at man nemt kan gøre indretningen personlig ved at tilføje enkelte ting med personlighed. Du skal tænke på denne indretningsstil som et blankt lærred. Hvide vægge og møbler i afdæmpede farver danner den perfekte ramme for at tilføje pyntegenstande der skiller sig ud. Tilføj puder til din sofa i vilde farver og mønstre eller pynt de hvide vægge med grafiske plakater. På hylderne kan du tilføje dine yndlings pyntegenstande og på den måde nemt tilføre personlighed til din indretning.

Spred glæde med hoptimister

Hvis du ikke er verdensmester til det der med indretning, er den klassiske pyntegenstand hoptimisten en nem måde at tilføre personlighed til indretningen. Prøv f.eks. at købe en rød bimle hoptimist. Den røde hoptimist vil sprede glæde i indretningen med den varme røde farve. Hoptimisterne fås i mange forskellige udgaver. Køb den klassiske hoptimist i plastic. Disse kommer i mange forskellige farver, så du kan købe en hoptimist i din yndlingsfarve. Hoptimisten fås også i en træversion, som er mere afdæmpet. Den kan alligevel sprede glæde, da det hoppende hoved indbyder til leg og interaktion. Besøg Hoptimist.dk for yderligere inspiration. Her kan du se alle typer af hoptimister på markedet lige nu. Få et overblik over specialudgaverne og find den hoptimist du allerbedst kan lide.

Spred glæde med vilde farver

En anden måde at få lidt glæde ind i den ellers meget minimalistiske indretning er ved at tilføre små indslag af farve rundt omkring. De hvide vægge vil have gavn af at få tilført nogle farverige grafiske print. I sofaen kan du nemt ændre det visuelle udtryk ved at skifte betrækket på sofapuderne ud. Start med at vælge en farve eller en farvepalet og gå ud fra denne, når du skal købe nye pyntegenstande.

Du kan vælge at holde dig til en farve og købe ting i forskellige nuancer af denne farve. Du kan f.eks. vælge rød og købe pyntepuder til sofaen i forskellige røde nuancer. Dette er den nemme måde at tilføre farve til indretningen, da man er sikret at tingene kommer til at passe sammen. Hvis du ikke er helt stærk i hvilke farver der passer sammen og hvilke farver, der ikke passer sammen, kan du med fordel vælge at købe ting i den samme farve, men forskellige nuancer.

Hvis du har styr på det med farverne, kan du sagtens kaste dig ud i at mixe og matche pyntegenstande i forskellige farver. Denne tilgang til indretning gør måske, at du ikke lige så hurtigt bliver træt af det visuelle udtryk. Indretning med en farve kan hurtigt blive kedeligt at kigge på, og der kan være en tendens til at man hurtigt bliver træt af det statiske visuelle udtryk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.