husarbejde

Sørg selv for at reparere dit hus

dxx333

Der kan være mange penge at spare hvis du selv kan finde ud af at reparere dit hus, i hvert fald de lidt mere simple ting. For selv om det ikke er svært tager det alligevel lidt tid, og i betragtning af hvor dyre håndværkerlønninger efterhånden er blevet så er selv to timers håndværksarbejde penge du rigtig gerne vil spare.

Hav værktøjet i orden

Det behøver ikke være så svært at ordne tingene selv, hvis bare man har værktøjet i orden. Det kan gøre en ret stor forskel at man har noget ordentligt kram, så det skal du sørge for. Og så er det også en rigtig god ide hvis du på forhånd har lidt ide om hvad det er du skal lave, f.eks. ved at have set nogle videoer på youtube.

Rullestillads eller teleskopstige?

Hvis du skal have lavet noget på ydersiden af huset skal du overveje om du skal have anskaffet dig en teleskopstige eller et rullestillads? De kan nå nogenlunde lige højt op, i hvert fald hvis du kber en teleskopstige der er lang, så det kommer an på om det du skal lave er noget der foregår et sted (f.eks. installere el) eller noget der kræver at man bevæger sig meget (f.eks. rense tagrender). Hvis det er noget hvor du skal bevæge dig meget er det en god ide med et rullestillads, og ellers kan du fint nøjes med den (noget billigere) teleskopstige.

Spørg om hjælp hvis det er svært

Hvis du løber ind i udfordringer som er lidt for store til at du kan løse dem så er der mange steder på nettet hvor du kan finde hjælp, f.eks. forskellige former for fora, og der er er sikkert også nogle i lokalområdet der godt kan hjælpe – og hvis den er helt gal kan du altid ringe til en håndværker og få dem til at komme og kigge på det og se om det er noget der måske alligevel skal laves af en professionel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.