sofabord med marmor

Sådan giver du din stue en luksuriøs stemning

dxx333

Stuen er et af de sværeste rum i hjemmet at indrette, fordi der findes så mange forskellige muligheder og kombinationer af møbler, belysning, tæpper, farver, materialer og så videre.
Du har sikkert stødt på mange billeder af andre folks hjem i boligmagasiner, på sociale medier, i aviser og på nettet. Fælles for mange af dem er, at de udstråler en luksuriøs stemning.
Vil du også gerne have denne stemning hjem i din egen stue, er du ikke den eneste. Det er faktisk nemmere end det ser ud til, hvis bare man er opmærksom på det man skal gå efter.
Læs med videre her, og find ud af hvordan du nemt kan skabe denne stemning i dit hjem

Belysning er en vigtig faktor

En ting der let kan blive glemt, når det kommer til at indrette en stue, er belysningen. Det er dog sådan, at lyset i stuen spiller en stor rolle for hvordan rummet tager sig ud. Du kan nemt skabe en mere luksuriøs stemning i din stue ved at vælge den rigtige belysning.
Prøv at søge inspiration på nettet, og se hvordan andre oplyser deres stue. Ud fra det kan du nemt danne dig et billede over, hvordan du vil oplyse dit hjem – og skabe den rette stemning.
Et andet belysningstrick for at skabe den luksuriøse stemning derhjemme, er at bruge levende lys. Når du bare har et par enkelte lys tændt, bliver rummet automatisk både mere hyggeligt – og virker mere luksuriøst.

Friske blomster og rystede puder

Nogle af de bedste tricks til at få en luksuriøs stue, er faktisk nærmest gratis. Køb eller pluk en buket friske blomster, og stil dem i en fin vase på dit sofabord – du vil nærmest med det samme kunne mærke hvordan det virkeligt forandrer rummet. At have friske blomster i sit hjem skaber også en god følelse, som trækker tankerne i retningen af et luksuriøst hotelophold.
Derudover kan du nemt gøre dit hjem mere lækkert ved blot at kæle for detaljerne. Læg sofatæpperne pænt sammen, ryst puderne og støvsug sofaen når du alligevel gør rent. Bare disse små og nemme tiltag vil hurtigt kunne forvandle din stue fra middelmådig til fantastisk!

Vælg de rigtige møbler

Sidst og ikke mindst må man erkende, at møblerne i stuen har stor betydning for hvordan stuen føles. Store, tunge og mørke møbler trækker stuen ned, mens lyse, luftige og lette møbler trækker stuen op. Det handler om at finde den balance, man synes bedst om. Her kan man bruge internettet og søge inspiration til hvordan man vælger de helt rigtige møbler.
Et eksempel på et møbel som uden tvivl vil give en følelse af luksus, er et sofabord med en plade af marmor. Dette bord er en nødvendighed i stuen, og det er her, hvor meget fokus vil ligge. Det er derfor oplagt netop at vælge et sofabord, som leder tankerne hen på luksus – og på den måde skaber man let den helt rigtige stemning i hjemmet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.