stilrent hjem 2016

Din guide til et stilrent hjem i år 2016

dxx333

Dit hjem er dit Mekka. Det er her, du tilbringer utallige timer af dit liv med familien og vennerne. Det er her, du slapper af efter en lang dag på arbejdet, og det er også her, at nogle af dit livs bedste minder bliver skabt. Kort sagt er dit hjem en uundværlig del af dit liv, hvorfor det er vigtigt at sørge for et hjem, der både er indbydende og harmonisk. Der findes et utal af guides på nettet, som giver tips og råd til, hvordan du kan indrette dit hjem, så hvorfor skal du læse denne artikel? Vi går imod strømmen. I denne artikel får du nemlig ikke tips til din indretning som sådan. Nej, vi kommer med råd til hvilke ting, der er et must i ethvert stilrent hjem anno 2016. Vi er sikre på, at det langt fra er alle, som er klar over, hvor vigtige disse genstande rent faktisk er ift. at skabe et hyggeligt hjem.

En fiks huskeliste til dig – helt gratis

Der er ikke så mange dikkedarer i denne artikel – vi går lige til sagen. Vi vil spare dig for snakken om, hvilken stil der dominerer de danske hjem nu og i fremtiden. I stedet vil vi supplere dig med en lille, nem huskeseddel, som du kan benytte næste gang, du er ude og shoppe ting til boligen.

Har du planer om at holde middagsselskaber for dine bedste venner eller din familie, er der en række ting, du skal sørge for, inden du inviterer dem over. For det første skal du naturligvis have fundet en passende dug til lejligheden. Det skal dog ikke bare være hvilken som helst dug. Den skal passe til resten af spisestuens stil – ellers vil den se malplaceret ud. Har du en lys spisestue, er det altså oplagt at vælge en hvid dug, gerne med et kreativt mønster. I samme ombæring gælder det naturligvis om at udvælge de helt rigtige vinglas, så I kan nyde en god Amarone eller Bordeaux på terrassen. Det er dumt at købe billige vinglas, når du kan få nogle, der både holder længere og ser pænere ud. Tag eksempelvis et kig på nogle elegante krystalglas. De er ikke bare umådeligt smukke og eksklusive – nej, med nogle yndefulde krystalglas får du også kvalitet for alle pengene.

Det var to af de mere basale produkter, du bør kaste penge efter. Når disse er på plads, kan du passende tag hul på denne punktliste:

  • Et flot spisebord – gerne ovalt
  • Et lyst sofabord med masser af plads
  • En eller flere glasskåle fra fx Rosendahl
  • Et lyst egetræsskab hvor du kan opbevare krystal og vinglas

Havde vi mere plads, kunne vi naturligvis blive ved. Dette er dog de ting, vi mener, der er essentielle for et moderigtigt, dansk hjem anno 2016. Sørg desuden altid for at gøre dit hjem personligt, så man kan se, at det er dig, som bor her. På denne måde har du nærmest per automatik sikret dig det fineste hjem, du kunne ønske dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.