polterabend

3 gode ideer til en fantastisk polterabend

dxx333

Har du en god ven eller veninde, der snart skal gå op ad kirkegulvet? Så er det ved at være tid til at arrangere en fantastisk polterabend. Dagen skal være fyldt med sjov og spas. Der skal være plads til alle. Og så skal det være en dag, som I aldrig glemmer. Men hvordan laver man den perfekte polterabend? Læs videre her og får 3 gode ideer til aktiviteter, I kan lave i løbet af den festlige dag.

luftgevær

Skyd til måls med luftgevær

En polterabend består traditionelt set af en række forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Oftest slutter dagen af i byen. Men i de lyse timer skal der laves udfordrende og underholdende aktiviteter. 

En rigtig god ide er en dag i skydningens tegn. Hos Luftgevaeret.dk kan du købe luftgevær billigt. Et luftgevær billig er til at betale. Og det vil med garanti samle alle de deltagene piger eller drenge. Der findes mange typer af luftgevær. Luftgevær i den dyre ende og luftgevær billig. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, om det kræver jagttegn at benytte det ønskede luftgevær.

Det er en helt igennem sjov og udfordrende aktivitet, der med garanti vil samle folk. Dog anbefales det, at skydningen foregår tidligt på dagen, hvor der ikke er indtaget alkohol.

Skattejagt 

En anden fremragende ide til polterabend er en skattejagt. Skattejagter kan laves i alverdens forskellige udgaver. Det kan være en jagt, der tager hele dagen og som går rundt i hele byen. Det kan også være en lille leg, der blot tager kort tid og bevæger sig inden for et lille område. Ligegyldig hvad, vil det med sikkerhed vække glæde hos deltagerne og allervigtigst hos den kommende brug eller gom.

Skattejagter giver ofte et nostalgisk element. Derudover er det altid spændende at beskæftige sig med overraskelser. Et bryllup er på mange måder en mærkedag. Derfor er kombinationen af nostalgi og overraskelser det perfekte match på en polterabend.

skattekiste

Samarbejdsøvelser 

En polterabend er en dag, der skal glæde den kommende brud eller gom. Men udover det, er det også en dag, der skal bruges til at ryste gæsterne sammen. Bruden og gommens venner og familie har ikke nødvendigvis set hinanden før. Derfor er det overordentlig vigtigt, at de bliver rystet godt sammen inden den store dag.

Samarbejdsøvelser er en rigtig god måde at få rystet folk sammen på. I bliver tvunget til at snakke sammen og arbejde sammen om noget helt specifikt. Dette spreder både glæde og smil for de deltagende parter. Også selvom I ikke nødvendigvis har noget tilfældes, kan samarbejdsøvelser virkelig starte samtaleemner. Og så er det fede jo også, at I kan snakke om, hvor gode eller dårlige I var til polterabenden til selve brylluppet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.