kat sover

Giv din nye kat den bedste start på livet

dxx333

Bliver du katteejer inden for nærmeste fremtid? Så er der sikkert en masse ting, du skal nå at have styr på, inden din nyerhvervet firbenede ven lander i dit hjem. Vigtigst af alt handler det om at give din kat den perfekte starte på livet med alt, hvad det indebærer. Du skal både have fat i en katteseng, legetøj, foder, skåle og meget andet. Det kan hurtigt blive et uoverskueligt projekt, hvis du ikke ved, hvor du skal starte eller slutte. Derfor får du her en mindre guide til, hvad der er vigtigst at få fingrene i inden, du officielt bliver katteejer.

killing

Hvor skal katten sove?

Inden du går ud i den nærmeste katteforretning eller handler ind online, er det vigtigt, du gør dig nogle overvejelser over, hvad du har brug for til din kommende kat. For eksempel bør du overveje, hvor katten skal sove. En kat kan som udgangspunkt godt lide at sove der, hvor ejeren er – det vil sige i dit soveværelse. Hvis du beslutter dig for, at den gerne må ligge tæt på dig – i soveværelset – skal du også være forberedt på, at den formentlig hopper op i sengen. Katte elsker nemlig at ligge helt tæt på sine ejere og mærke varmen fra sengen og dynen, når de lægger sig til at sove.

Hvis du er villig til at ofre en mindre del af din seng til katten, så er det ikke sikkert, det er nødvendigt med en katteseng. Dog kan det alligevel være rart at have en katteseng stående et sted i hjemmet. Sengen fungerer nemlig ikke kun som en soveplads for katten, men i ligeså høj grad som et trygt sted, katten kan gå hen, når den trænger til ro.

Få fat på et kradsetræ

Katte er vilde med at lege og kradse i alt, hvad de kan komme til. Legetøj er vigtigt i den forstand, at du bør stimulere og aktivere din kat hverdag – nøjagtigt som med en hund. For at undgå, at din kat kradser i dine møbler, bør du investere i et kradsetræ. Katte udstyr kan købes flere steder online, hvis du vil gøre det nemmere for dig selv og skabe et hurtigt overblik fremfor at tage ud i fysiske forretninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.