Familie

Sådan vælger du det rigtige sted at bo

dxx333

Når vi har fundet den eneste ene, og børnene er på vej overvejer mange at flytte et sted hen, hvor der er mere plads og rum til både børn og voksne. Der er mange mulige destinationer for småbørnsfamilier, og ingen er mere rigtig end den anden. Det er vigtigt at have et køkken, der passer til dine, og familiens behov. Et godt køkken er et køkken hvor der er plads til at lave god mad og sovs.

Mennesker

Med børn er der mange fordele på landet 

Hvilken opvækst skal dine børn have? Hvilke legekammerater vil de have i skolen? Disse spørgsmål kommer man, ganske naturligt, til at stille sig selv som forældre, og der skal da også tages stilling til disse spørgsmål, inden flytningen foregår. Vokser man op på landet, er der rum til udfoldelse og en helt anden start på livet, end hvis man vokser op inde i byen. Det ene er ikke bedre end det andet, men de to scenarier har bestemt deres fordele og ulemper. 

Teenagere skal have noget at lave

Vokser man op på det idylliske land, og har en barndom fuld af gode minder om store græsmarker og rigt naturliv, desværre, er det ikke alle teenagere, som nyder naturlivet lige meget som en god fest. Når man bliver ældre og begynder at lave andet end at lege i græsmarkerne, vil man gerne have et miljø af andre unge at færdes i. Der sker, som regel, ikke specielt meget for de unge i udkantsdanmark, derfor vælger mange dog også at flytte til de størrer byer, når de bliver ældre. 

Hvilket liv vil du gerne have og hvor skal det være? 

Når man står overfor sit første barn, og skal flytte til det, der bliver barnets barndomshjem, sætter det mange tanker i gang. Uanset hvor man flytter hen, vil der være gode stunder og knap så gode stunder. Gode dage og dårlige dage. Landskabet og miljøet i den by, eller det nye hus, hvori man flytter til/i vil sætte sit præg på barnet, og blive en del af ham/hende. Det vigtigste i en god og tryg barndom, er dog ikke stedet man bor, men mængden af kærlighed og opmærksomhed, der bliver givet barnet. 

Fritid

Kommer der et barn nummer to? 

Som forældre til jeres første barn, er i, ikke længere, grønne og usikre på hvad det at have et barn betyder. I er udmærket klar over hvad det vil sige at stå op om natten, og ikke få særligt meget søvn. Når det kommer til spørgsmålet om hvorvidt i skal have ét eller flere børn, er det vigtigt at tænke på den kommende fremtid. Kan i overskue et barn mere? Hvis ja, er der ingen grund til ikke at gøre det. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.