hund

Derfor er det vigtigt at købe det rigtige hundefoder til din hund

dxx333

Hunden er menneskets bedste ven. Igennem livet bliver ejer og hund meget knyttet til hinanden. Man er sikker på at få en ven for livet, når man får sig en hund. Derfor skal vi selvfølgelig give vores loyale ven det bedste af det bedste, så de får nogle rigtig gode år sammen med dig og din familie. Så derfor er det også vigtigt at give dem det rigtige hundefoder.

 

Der er mange grunde til, at man skal vælge det rigtige hundefoder til din hund, som du kan læse om herunder

Alle hunde er forskellige

Ligesom os mennesker er alle hunde forskellige og man skal holde øje med de ingredienser, som er i hundefoderet. Samtidig skal man tage højde for alderen af ens hund, inden man går ud og køber hundefoder.

F.eks, hvis du har en hvalp skal du købe en bestemt slags foder til hvalpe, fordi deres maver er lidt mere sarte når de er så små. Hvis du så har en voksen hund er det en god ide at købe hundefoder med omega 3 i fra fisk, som er rigtig godt for hundens pels og led. Man skal holde øje med at det skal være naturlige ingredienser, der er i hundefoderet så din hund ikke tager skade af det.

hundemad

Omega 3 er altid godt for din hund også hvis det er en lidt ældre hund, fordi når en hund kommer op i alderen så bliver huden lidt mere tør og det kan omega 3 hjælpe med.

Gøre din hund mere aktiv

Man vil komme til at opleve at ens hund vil blive mere aktiv og glad når den får det rigtige hundefoder, fordi de behov som hunden har brug for bliver opfyldt. Den vil få mere energi og mere bevægelighed, når I er ude og gå tur med den. Det er derfor det er vigtigt at købe hundefoder, som passer til din hund så den ikke får ondt i maven eller bliver sløv.

Hunde kan nemlig også være kræsne med sit hundefoder, så man skal også prøve sig frem med at finde hundefoder til din hund.

Undgå overvægt

Selvom vi elsker at forkæle vores pelset ven, så skal man huske at holde sig tilbage med at give hunden for meget mad og for mange godbidder. Det kan være meget fristende at give en godbid til sin søde og nuttet hund, men det kan give sundhedsproblemer hvis det bliver for meget. Hvis en hund ikke bliver aktiveret og får for meget mad kan de hurtigt blive overvægtige. Det er usundt for en hund at være overvægtig og det vil gøre den sløv. Når du skal give din hund foder, skal du måle efter vægten på hunden, så den hverken får for meget eller for lidt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.